torek, 23. april 2013

Brez muke shujšajte do poletja

Hujšanje brez klasične dieteTopli dnevi so končno tu in nas svarijo, da je poletje že blizu. Da bi pravočasno shujšali oz. izgubili kilogramček ali dva, se na sezono kopalk pripravite z nekaj spremembami svojega življenjskega sloga.
Ugasnite TV in računalnik
Če ob jedi počnete še druge stvari, se boste pričeli prenajedati, saj vaše telo le na pol zaznava, kaj je zaužilo, in zato ne izklopi signala lakote.

Pijte z glavo

Ob toplih večerij prijajo koktajli, a ti so izjemno kalorični in lahko hitro doprinesejo k odvečnim kilogramčkom. Namesto koktajla zato izberite kozarec vina ali čisto žgano pijačo z ledom.

Dobro se naspite

Manj kot boste spali, manj maščobe boste pokurili in bolj lačni boste. Ljudje s hrano namreč dobivamo energijo, če smo utrujeni pa potrebujemo več energije, torej več hrane.

Načrtujte obroke

Natančen načrt obrokov nam pomaga, da se držimo DIETE in dosežemo zadane cilje. Obrokov ne načrtujemo le časovno, temveč tudi vsebinsko in si celo zapišemo, kje in kdaj bomo kupili sestavine.
Hujšate z glavo!

Pokažite se

Raziskave kažejo, da ljudje, ki nosijo ohlapna oblačila, pojedo več od tistih, ki nosijo oprijeta oblačila, ki pokažejo več.

Izognite se dietni hrani

Dietna živila vsebujejo umetna sladila, kot sta aspartam in sorbitol, ki dokazano povzročajo prenajedanje in pridobivanje odvečnih kilogramov.
Vir: http://www.hujsanjedieta.com/hujsanje/210-brez-muke-shujsajte-do-poletja

Ni komentarjev:

Objavite komentar