ponedeljek, 9. julij 2012

Olje grozdnih pečk

Hladno stiskano olje grozdnih pečk s svojo visoko vsebnostjo esencialnih maščobnih kislin spodbuja delovanje kože, krepi njeno vitalnost ter ji daje sijoč in naraven videz.
Lahko olje kože ne masti in se hitro vpije, je hranljivo, bogato z vitamini A in E ter drugimi sestavinami, ki znatno prispevajo k učinkoviti negi kože. Pospešuje njeno obnovo, zadržuje vlago in jo dodatno vlaži. Aktivne sestavine grozdnih pešk delujejo kot antioksidanti, ki kožo pomlajujejo in zavirajo proces staranja ter jo ščitijo pred zunanjimi škodljivimi vplivi.
Zaradi dobrodejnih lastnosti je olje priljubljeno za masaže, lahko ga mešamo z drugimi osnovnimi olji in tako obogatimo dobrodejno nego kože. Koža bo po uporabi svilnato mehka, gladka in prožna.
Nasvet:
Pri negi las dodajte nekaj kapljic olja grozdnih pečk naravnemu šamponu, lasem vrača sijaj, jih krepi in omogoča lažje česanje.
Najprimernejša olja za aromaterapijsko masažo so osnovna olja. Koža jih dobro vpije, skupaj s skrbno izbranimi eteričnimi olji še bolj blagodejno učinkujejo kot sicer. Za aromaterapijsko uporabo so primerna le najkakovostnejša hladno stiskana olja. Naravno, neobdelano olje ravno zaradi postopka obdelave (temperatura ne presega 40° C) ohrani vse svoje razvejane sestavine, vitamine in minerale.
Primerno za:Vse tipe kože (predvsem za zrelo, suho in za različna kožna stanja).

Ni komentarjev:

Objavite komentar