ponedeljek, 27. maj 2013

Koloidnoga sarebra zdravnik ne predpiše

Koloidno srebro - MisterijiBržkone ste že slišali izrek, da je vse najboljše tako ali drugače prepovedano. To nedvomno velja tudi za KOLOIDNO SREBRO, ki kot zdravilo ni dovoljeno prav zato, ker je tako – učinkovito. V slovenskih lekarnah ga zato ni moč dobiti, pač pa ga lahko kupite v lekarnah čez mejo, v Avstriji.
Josef Pies v knjigi
Zdravilni učinki KOLOIDNEGA SREBRA, ki jo je izdala Ara založba, piše, da se je renesansa uporabe KOLOIDNEGA SREBRA v zdravstvene namene začela že pred leti. KOLOIDNO SREBRO onemogoča več kot sto povzročiteljev bolezni – bakterije, viruse in glive, medtem ko ANTIBIOTIKI in antimikotiki učinkujejo le proti majhnemu številu različnih klic. V knjigi je pregled možnosti uporabe in izkušenj s koloidnim srebrom ter natančen pregled njegovih učinkov.
KOLOIDNO SREBRO je torej naravni antibiotik, ki ne škoduje mikroflori v črevesju tako kot farmacevtski ANTIBIOTIKI. Z njim lahko obravnavamo stotine bolezni, med drugim astmo, angino, artritis, bronhitis, virusne, bakterijske in glivične okužbe, črevesne bolezni, dermatitis, luskavico, lupus, drisko, gastritis,
gripo, hemoroide, spolne bolezni, herpes, vsa vnetja v telesu in na koži, rak, meningitis, oftalmijo, vnetje ledvic in mehurja, pljučnico, težave s prostato, revmo, rdečico, salmonelo, razjede, parazitske okužbe, škrlatinko, tetanus, vnetje mandljev, tuberkulozo, ture, vnetje oči in ušes, zastrupitve krvi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar